Ihonhoitoa

Ihollasi on monta tärkeää tehtävää. Iho toimii suojana. Iho toimii tuntoaistimena. Iho osallistuu elimistön lämmönsäätelyyn. Iho tuottaa auringossa D-vitamiinia. Ihon kautta poistuu kuona-aineita.

Ihomme tarvitsee ja ansaitsee ainesosia, jotka hoitavat, kosteuttavat ja pehmentävät tehokkaasti. Aloe-Cuurin myymissä ihonhoitotuotteissa on hyödynnetty viimeisintä tieteellistä tietoa ihonhoidosta. Ihonhoitotuotteet parantavat ihon tasaisuutta ja rakennetta sekä saavat ihon näyttämään hehkuvalta ja kosteutetulta. Nämä korkealaatuiset ihonhoitotuotteet saavat jatkuvasti laatumainintoja maailmalla!.

Kun valitset Aloe-Cuurin tuotteista juuri Sinulle sopivia ihonhoitotuotteita, tässä avuksesi muutama tapa valita:

Millainen ihosi on:

Kuiva sekaiho, ongelmaiho. Tutustu Edistyneeseen täsmäihonhoidon tuotevalikoimaan.

Ikääntynyt iho. Tutustu tehokkaaseen Infinite-sarjaan.

Nuorehko iho. Tutustu Sonya-sarjan päivittäisiin tuotteisiin.

Voit myös suunnitella ihonhoitosi omien tapojen ja rutiinien kautta:

1. Mukavuudenhaluinen. Sinulla ei ole aikaa tai halua käyttää ihonhoitoon paljon aikaa, mutta haluat tuntea päivittän olosi siistiksi ja näyttää hyvältä, kunhan se hoituu nopeasti. Valitse 2 tuotetta:

hyvä puhdistusaine

ihollesi sopiva kosteutusvoide.

2. Kiinnostunut. Sinä käytät päivittäiseen ihonhoitorutiiniisi hieman enemmän ja haluat välillä pientä ylellisyyden tuntua hemmottelemalla itseäsi. Valitse ihollesi 4 tuotetta:

hyvä puhdistusaine

kuorintavoide

kasvovesi

ihollesi sopiva kosteutusvoide.

3. Ihoasi rakastava. Sinä suorastaan rakastat ihostasi huolehtimista ja tiedät, että panostuksesi palkitaan myöhemmin. Tiedät, miksi eri tuotteita kannattaa käyttää. Valitset usean tuotteen tai tuotesarjan:

hyvä puhdistusaine

kuorintavoide

kasvovesi

kasvonaamio

ihollesi sopiva kosteusvoide

silmänympärysvoide

heleyttävä geeli

seerumi.

Rakasta ihoasi!